1 Mayıs 2015 Cuma

[HABER] TVXQ'dan Yunho Ağustosta Orduya Mı Katılacak?

[News] 150501 TVXQ’s Yunho to Enlist in the Military in August?


English 



Efsanevi idol grubu TVXQ'dan Yunho'nun askere gideceği haberi çoktan duyuldu.

Sektörde yer alan bir dizi kişiye göre ,yetenekli şarkıcı-oyuncu ağustos ayında askere gitmeyi planlıyor.1986 doğumlu olan Yunho'nun bu sene sonuna kadar askere gitmesi gerekiyor.

Yunho TVXQ'nun Japonya'daki 10.Yıl Dönümüne özel gerçekleştirdikleri 5 Dome Turu'nun son ayağında ,Japon hayranlarına askerlik tarihinin yaklaştığını şu sözlerle söyledi ;
 " Bu bizim son görüşmemiz,bir süre konserlerde görüşemeyeceğiz" 

Geçenlerde Yunho'nun I Order You dizisinde rol alacağı ve çoktan çekimlere hazır olduğu duyuruldu.Çekimlere mayıs ayında başlanacak ,16 bölüm olan dizi haziran ortasında yayımlanacak.Kısa sürede çekimlerini yapıp askerlik için hazırlanacak gibi duruyor.

Bu arada 30 Nisanda TVXQ'nun T1STORY konserinin son durağının 13&14 haziranda Seul'de yapılacağı duyuruldu. TVXQ bu konserinde " TVXQ'nun başka bir hikayesi" temasını uygulayacağını vaad etti.Bu TVXQ'nun askerlik öncesinde hayranları ile vakit geçireceği son konser olacağı için,konserde hayranları ile tutkulu zaman geçirip ,anlamlı şeyler paylaşmaları bekleniyor.
Güncelleme : SM Ent. Yunho'nun askerlik tarihi hakkında henüz karar verilmediğini açıkladı.Bir kaç hafta önce yaptıkları açıklamadaki gibi Yunho'nun bu sene içinde askere gideceğini ve askerlik görevini muazzam bir şekilde yerine getireceğini vurguladı


Kaynak:soompi,starnews
Çeviri:Umay(
@fightohoshinki) @TVXQTurkishFans

*Lütfen çevirilerimizden kaynaksız yararlanmayın.*

0 yorum:

Yorum Gönder