11 Haziran 2018 Pazartesi

TVXQ, Japonya'da Tek Turla En Çok Katılımcı Toplayan Yabancı Sanatçı Rekorunu Kırdı!




TVXQ ikilisi en son turnelerinde yeni bir rekoru daha kırdı!


Sankei Sports gibi Japon medya kuruluşlarının verilerine göre, TVXQ'nun Japonya'daki Begin Again turuna 1 Milyon'dan fazla kişi katıldı.

TVXQ'nun Begin Again turnesi 2017'nin kasım ayında başlamıştı. 5 farklı dome stadyumunda verdikleri 17 konserde (Sapporo Dome, Fukuoka Dome, Kyocera Dome, Nagoya Dome, veTokyo Dome) 780.000'den fazla katılımcıyı ağırladılar. Turnenin büyük finali, birbirini takip eden üç gün boyunca konser veren ilk sanatçı rekorunu kırdıkları Nissan Stadyumunda yapıldı. Üç gün süren konser boyunca yoğun istek üzerine sahnenin arkasında kalan koltuklar da satışa çıkarıldı ve derhal sold out oldu. 

Yaklaşık olarak 220.000 kişiyi Nissan'da ağırlayan TVXQ ikilisi, tek bir konser turuyla 1 Milyon katılımcı elde etme rekorunu da kırmış oldu. 2013 yılındaki ''TIME'' turuna katılmış 840.000 kişiyle yine kendilerine ait olan bu rekoru, bu kez 160.000 farkla kırdılar. İkili aynı zamanda Japonya'da tek bir turnede en çok katılımcı toplayan yabancı sanatçı rekorunu da elde etti. 


TVXQ'nun askerlik hizmetlerini yerine getirdikten sonra bile böyle rekorlar kırmaya devam ediyor olması dikkatleri çekiyor. Bu yıl ''The Chance Of Love'' isimli bir şarkıyla Kore'de geri dönüş yapan grup ayrıca mayıs ayında ''CIRCLE - #welcome'' isimli mini bir konser turu da yaptı. 

TVXQ'yu bu inanılmaz başarısından ötürü tebrik ederiz!




Cr: Soompi

0 yorum:

Yorum Gönder