3 Nisan 2015 Cuma

[HABER] Nikkan Sports: Tohoshinki " Bir Süre Görüşemeyeceğiz "

[Trans] 150403 Nikkan Sports: Tohoshinki “(We) won’t be meeting for a while”

English 

Haber Başlığı :" Bir süre görüşemeyeceğiz ";  geçici olarak inaktiflik 



2 Nisan 2015 tarihinde TVXQ'nun 10.Yıl Dönümlerini kutlamak için yaptıkları konser turu WITH'in final sahnesini izlemeye gittik.

Yeni şarkıları SAKURAMICHI'nin de içinde yer aldığı toplam 27 hit şarkılarını , 3,5 saatlik bir süre zarfında 55 bin kişinin katıldığı konserde seslendirdiler. 5 ilde düzenledikleri bu tura toplamda 750 bin kişi katıldı.

Kore'de 30.yaşını kutlamadan önce askerlik yapılması zorunludur.29 yaşında olan ve askerlik vakti yaklaşan Yunho , 10.yıl dönümlerini kutlamanın sadece bir program ya da etkinlik olmadığını belirtti.

Konserin son anında Yunho göz yaşlarını tutamayarak hayranlarına olan şükranını dile getirdi ; " Mutlu hissettiğim zamanlar ağlamayacağım diye söz vermiştim. Bugün sizler sayesinde kutsanmış,mutlu hissediyorum. " dedi ve ardından sözlerine  " Tohoshinki uzun bir süre konser düzenlemeyebilir. Lütfen bizi bekleyin ! Kesinlikle yine buluşacağız ! Bu bir sözdür" diye devam etti.

Partneri Changmin ise " Kesinlikle geri döneceğiz" dedi.

Bugün bir süre Japonya'da konser veremeyecek olan Tohoshinki hatıralarda uzun süre yer edinecek bir performans sergiledi.


Kaynak:Nikkan Sports,joeylfy,tvxqexpress
Çeviri:Umay (  @fightohoshinki ) @TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder