20 Nisan 2017 Perşembe

[HABER] SM, TVXQ Yunho'nun Terhis Sonrası Yapabileceklerinden Bahsetti



TVXQ Yunho tatlı ikilemler arasında kaldı. Henüz birkaç saat önce ordudan terhis olan Yunho, gelecekte neler yapacağından bahsederken birçok seçenek söyledi. Görünen o ki ne seçerse seçsin bizleri güzel şeyler bekliyor.
Grup arkadaşı Changmin'in ordudan terhisini 4 ay bekleyecek olan Yunho'nun şu an önünde tercih edebileceği iki seçenek var: Solo devam etmek veya oyunculuk. İlk seçenek onun için yeni bir deneyim olacak. İkincisine gelirsek, aktör olarak yelpazesini genişletme şansını elde edecek. Ajansı olan SM Şirketi 19 Nisan'da şöyle bir açıklama yaptı, "Şuan için hiçbir şey kararlaştırılmadı, farklı olasılıklar üzerinde konuşuyoruz."

TVXQ üyeleri askere gitmeden önce RISE AS GOD albümleri ile solo müziklerini yayınlama şansları elde ettiler fakat albüm promosyonu yapmadılar. Yunho 2015 yılında solo mini bir albüm yayınladı fakat o da sadece Japon fan klüp üyelerine özel oldu ve her yerde yayınlanmadı. Bu kendisini test etmenin yanı sıra Ağustos ayındaki TVXQ'nun geri dönüşü için destek oluşturabilir. Askerliği sırasında da sahnede tek başına olduğu birçok program gerçekleşti. Özellikle 1 Nisan'da Yangju'da etkin bir konser gerçekleştirdi ve onu görmediğimiz zamanlarda paslanmadığını gösterdi.

Kendisi ayrıca oyunculuk yapmayı da düşünüyor. İlk olarak 2009 yılında MBC'nin No Limit'inde yer aldı. O zamanlar doğal olmadığı için onu eleştiren değerlendirmeler vardı. Son oyunculuk çalışması olan MBC'nin "The Night Watchman", harika yorumlar aldı. Ayrıca "Ode To My Father"da gözükerek herkesi şaşırttı ve etkileyici bir oyunculuk gösterdi.

Görünüyor ki kendisi birçok variety programına da konuk olacak. Askeri alanda geçirdiği süre boyunca özel askeri sınıfta yer almasından ötürü birçok popüler programda yer alması için teklifler geldiği belirtildi.

Bu arada, Yunho Piyade Bölüğü'nden 20 Nisan'da Kore saatine göre 9’da terhis olacak. Basın ve hayranlar için kısa bir selamlama yapacak.

kaynak: soompi
Çeviri:nyusades


0 yorum:

Yorum Gönder