3 Eylül 2014 Çarşamba

[HABER] Tohoshinki,Japon Oricon Listesinde Yeni Bir Rekora İmza Attı,DVD Listesinde 7.Kez İlk Sırada

[NEWS] Tohoshinki, Setting a new record in the history of the Japanese Oricon Charts, 1st place for 7 times on the DVD Charts


English 


Tohoshinki Japonya 'da tarihinde yeni bir sayfaya daha yer açtı.

TVXQ'nun 27 ağustos tarihinde Japonya'da yayınlanan 2014 konser DVD si " Tohoshinki Live Tour 2014 Tree" yayınlanışının ilk haftasında 104,000 kopya sattı ve 3 eylül tarihi ile Oricon Haftalık DVD listesinin zirvesinde yer aldı ve 1.sırada olağan üstü başarı sergiledi.

Bu şekilde,TVXQ Oricon Haftalık DVD listesinde 7.kez ilk sıraya yerleşmiş oldu ve tabiki Oricon listesinde Japonya dışından gelip arka arkaya birincilik elde etmiş sanatçılar olarak yeni bir rekora imza attı ve hatta en çok birincilik kazanan sanatçılar olarak da yerlerini belirlediler. Japonya'da çok fazla sevilen Tohoshinki bununla beraber statülerini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Ayrıca,genel satış listesi baz alındığında,DVD ve Bluray satışları toparlandığında yine TVXQ'nun DVDsi ilk sırada yer alıyor ve bununla TVXQ yabancı sanatçılar arasında 2milyon satışı aşarak yeni bir rekora daha imza atmış oluyor.

Ek olarak Tohoshinki şubat 2015'te yeni Dome Tura başlayacağının haberini verdi.

Kaynak:mug_ping,sport chosun
Yayan:TVXQExpress
Çeviri:Umay(@fightohoshinki)@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder