3 Eylül 2014 Çarşamba

[HABER] TVXQ'dan Yunho'nun Uluslararası Fanları 24 Ton Pirinç Bağışladı

[NEWS] 140903 TVXQ’s U-Know Yunho’s International Fans Donate 24 Tons of Rice



Kore Ulusal Gıda Servisi 3 Eylül tarihinde TVXQ üyesi Yunho'nun uluslararası hayranlarının Kore'deki sosyal tesisler yardımı için 24 ton pirinç bağışladığını açıkladı.

Bu bağış dünyanın dört bir yanından TVXQ üyesi Yunho'nun yeni dizisi Gece Bekçileri Günlüğü'nün yayınını kutlamak için onun hayranları tarafından yapıldı.Hayranlar tarafından gönderilen 32 ton pirinçin 24 tonu Kore Ulusal Gıda Servisine hediye edilmiştir.Kore,Japonya,Çin,Malezya,Peru başta olmak üzere toplam 24 ülkeden bağış yapılmış.

Bağışlanan pirinçler,başta Yunho'nun memleketi Gwangju olmak üzere Seoul, Gyeonggi, Incheon, Gangwon, Busan gibi10 farklı alandaki 45 farklı sosyal merkeze gönderilerek,yalnız yaşayan yaşlılar,ihtiyaç sahipleri,ekonomik durumu kötü olanlar ve engellilere dağıtıldı. 




U Know Yunho geçtiğimiz Eylül ayında KBS'in programı Road For Hope ile Afrika-Gana'ya giderek yeni projeye imza atmış ve geçtiğimiz mayıs ayından beri de Kore Ulusal Gıda Servisinin elçisi olarak görevini yürütmektedir.

Kore Ulusal Gıda Servisinin yaptığı açıklamaya göre  Kore Ulusal Gıda Servisine bağışlanan 32 ton miktarındaki pirinç,2007 yılında başlatılan Dreame pirinç bağışından beri hayranların bağışladığı en yüksek miktardaki pirinç bağışı oldu.


Kaynak:Mwave
Yayan:TVXQExpress
Çeviri:Umay(@fightohoshinki)@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder