2 Mart 2015 Pazartesi

[HABER] Japon Golden Disk Ödüllerinde TVXQ 5 Ödüle Hakim


[NEWS]TVXQ Dominates with Five Awards at Japanese Golden Disk Awards


English



TVXQ Japonya'da Golden Disk Ödüllerinde üst üste iki yıl 5 ödül alarak, Japonya'daki benzersiz popülerliğini bir kez daha kanıtladı.


2 Mart tarihinde , Golden Disk Ödüllerinin resmi sitesinde TVXQ'nun " Asya'nın En İyi Sanatçısı", "Yılın Albümü", " En İyi Müzik Video" ve iki albümleri  ile "En iyi 3 albüm" kategorilerinde 5 ödül kazandığı resmi olarak duyuruldu.

Japon Golden Disk Ödülleri en prestijli ödüllerden biridir ve Japon Rekorlar Derneği tarafından ödüllendirilmiştir.Bu ödüller geçtiğimiz yılın albüm ve video satış sayısına göre belirlenmiştir.

Bu yıl,yetenekli ikili, " Asya'nın En İyi Sanatçısı" ödülünü Asya'nın zirvesindekiler olarak, "Yılın Albümü" ödülünü ise sene başında çıkardıkları Oricon listesinin zirvesinde taht kurmuş TREE albümü ile aldılar.  “Tohoshinki Live Tour 2014 ~TREE~” müzik videosu " En İyi Müzik Video" kategorisinde ödül alırken,"TREE" ve "WITH" albümlerinin her ikisi de " En İyi Üç Albüm" kategorisinde yer alıp ödül kazandırdı.

TVXQ geçen sene Japonya'da rekorları baştan yazarak,tüm zamanların en popüler yabancı sanatçısı olmak için yerini daha da sağlamlaştırdı.2012-2014 yılları arasında kısa sürede 2 milyon izleyici toplayan yabancı sanatçılar oldular. Ayrıca TVXQ yabancı sanatçılar arasında en fazla single albüm satış rekorunu da elinde bulunduruyor.Çoğu  kez Oricon haftalık listesinin zirvesinde yer alan TVXQ ,yabancı sanatçılar arasında Oricon haftalık ve aylık listesinde bir çok kez albümlerinin günlük satış rakamı ile rekor kırıp zirveye oturmuş bir grup.

Bu arada TVXQ şu sıralar 2015 Canlı Konser Turu WITH ile meşgul.Onlar çoktan başarı ile Fukuoka, Sapporo, Nagoya, and Tokyo Domelardaki 9 konserini tamamladı.Şu sıralar 14-15,17-19 Martta Osaka Kyocera Dome'da gerçekleştirecekleri konserlerine hazırlanıyor.

Tebrikler TVXQ!

Kaynak:soompi
Çeviri:Umay[@fightohoshinki] @TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder