27 Mart 2015 Cuma

[HABER] Jung Ilwoo & Jung Yunho'nun Japonya'daki Gece Bekçileri Günlüğü Etkinliği 10,000 Fan İle Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı

[News] 150325 Jung Ilwoo & Jung Yunho’s ‘The Night Watchman’s Journal’ event in Japan huge success with 10,000 fans

English



2014 yılında yayımlanan ve büyük bir başarı sağlayan,MBC'nin pazartesi-salı dizi serisi Gece Bekçileri Günlüğü,24 martta NHK Tokyo'da bir etkinlik düzenleyerek,Japonya promosyonlarını gerçekleştirdi.

Lee Rin karakterini canlandıran oyuncu Jung Il Woo ve ayrıca Kang Moo Seok karakterini  canlandıran U Know Yunho adı ile bilinen Jung Yunho'nun katıldığı etkinlikte, dizinin görülmemiş videoları,çekim arkasından görüntüler,soru cevap etkinliği ve diziden gösterilen  görüntülerle Japon hayranlar unutulmaz bir gün geçirdiler.

Ayrıca dizinin ost şarkılarını seslendiren EDEN'da bu etkinliğe katıldı ve Japon seyirciler önünde dizinin şarkılarından " A New Hope" ve " Come to Me" şarkılarını seslendirdi.

3 aşama halinde gerçekleştirilen "Gece Bekçileri Günlüğü Özel Etkinliği"ne toplamda 10,000 hayran katılarak salonlar doldu taştı.

Dizi görevlilerinden birisi "Aslında iki aşamalı etkinlik planlanmıştı.Ancak hayranların yoğun ilgisi ve biletlerin anında satılması nedeniyle bir raund daha ekleme yapmaya karar verdik,ve biletler yine anında satıldı.İnsanların bu diziye nasıl bir sevgi gösterdiğini de bu şekilde görmüş olduk." şeklinde açıklama yaptı.

Kore yapımı olan Gece Bekçileri Günlüğü dizisinin Japonya'da yılın ikinci yarısında bir kez daha yayınlanması planlanıyor.

Kaynak:GET IT K Han Jihee, Photography by Raemongraein Inc., English Translation by Veronica Choi

Çeviri:Umay[@fightohoshinki ] @TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder