22 Ocak 2018 Pazartesi

[ ÇEVİRİ / HABER ] Nissan Stadyumu’nda 3 Günle Japon Tarihinde Bunu Yapan İlk Kişi Olma Rekoru


180122 Nissan Stadyumu’nda 3 Günle Japon Tarihinde Bunu Yapan İlk Kişi Olma Rekoru

TVXQ konser tarihini yeniden yazıyor. Japonya’nın en başta gelen Nissan Stadyumu’nda art arda 3 gün konser düzenleyecekler.

Haziran’ın 8’inden 10’una kadar 3 gün boyunca, Japonya, Yokohama’daki Nissan Stadyumu’nda “Tohoshinki Live Tour~ Begin Again~Special Edition turları kapsamında eklenen konserlerini verecekler. 75,000 oturma kapasitesiyle Nissan Stadyumu en büyük konser alanı.
Burası ayrıca, TVXQ’nun Japon canlı turunun finalini yapacağı yer. Konser tarihini yeniden yazıyorlar. TVXQ, Nissan Stadyumu’nda 3 gün boyunca konser vermeyi planladı. Japon konser tarihinde bunu yapan ilk olacaklar.
Bu ayrıca kendilerinin en iyi rekoru olacak. Tamamlanmış 17 Japon konserleriyle yaklaşık 780,000 konser müdavimi toplandı. Bu final konserleriyle, 1,000,000 dan fazla konser müdaviminin olması bekleniyor. Tohosohinki’nin Japonya turlarının en geniş çaplısı olacak.
Yunho, bu ayın 19’undan 21’ine kadar süren Osaka’daki Kyocera Dome konserlerinde, ‘’Yeniden başlayan aktivitelerimize fazlaca destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim,bu sorumluluğu hissedirken yenilenmiş azmimizle sizlere karizmatik yanımızı göstereceğiz.’’ sözlerini iletti.
Choikang Changmin, ‘’Bir kere daha TVXQ’nun olması gereken yerin sahne olduğunu hissettik.’’, ‘’Tüm fanlarımızla görüşebildiğimiz için ve canlı turumuzu bitirdiğimiz için mutluyum.’’ dedi.
Ayrıca, TVXQ geçen sene Kasım ayında Fukuoka’daki Sapporo Dome’da başlayan5-Dome Japon turlarını başarıyla bitirdi ve Fukuoka’nın Yahuoku!’su, Nagoya Dome ve Osaka’nın Kyocera Dome’uyla devam etti.


Cr: Dispatch via naver
Eng Trans by snxy

                                                                Türkçe Çeviri faithfulforT

0 yorum:

Yorum Gönder