22 Ocak 2018 Pazartesi

[ ÇEVİRİ /HABER ] TVXQ, 5 Yıl Sonra Nissan konserlerine karar verdi… ‘’Kendi Rekorlarını Kırıyorlar’’


TVXQ, 5 Yıl Sonra Nissan konserlerine karar verdi… ‘’Kendi Rekorlarını Kırıyorlar’’
(Ç/N:TVXQ, 2013’de Nissan Stadyumu’nda konser veren ilk yabancı sanatçı oldu.)



TVXQ ikilisinin Japonya Nissan Stadyum konserleri kararlaştırıldı.
TVXQ ayın 21’inde, ‘Tohoshinki Live Tour 2017-Begin Again’ turları kapsamında Japonya’daki Kyocera Dome’da bu kararlarını açıkladı.
Haziran’ın 8’inden 10’una kadar 3 gün boyunca TVXQ, Japonya’daki Yokohama Nissan Stadyumu’nda konser düzenleyecek. 2013’deki ‘Tohoshinki Live Tour 2013~ Time’ turları kapsamında burada düzenledikleri konserden yaklaşık 5 yıl sonra gerçekleşecek ve ikince kez Nissan Stadyumu konserine sahip olacaklar.
Nissan Stadyumu, X-Japan, L’-arc en ciel, SMAP gibi zirvedeki Japon sanatçıların performans sergilediği bir sahne ve şu anda Japonya’daki en büyük konser alanı. TVXQ, 2018’deki 3 gün sürecek konserleriyle, 2013’deki 2 gün süren konserlerinin, kendi rekorlarını kıracaklar.
İkili, ayrı ayrı askerlik sebebiyle olan aralarına son verdikten sonra, geçen yıl 21 Ağustos’tan itibaren TVXQ’nun U-Know Yunho’su ve Choikang Changmin’i bir bütün olarak aktivitlerine devam etti. Bu yılın ilk yarısında, yerel eğlence sektöründe bir geri dönüş yapmaları bekleniyor. (Ç/N: Şubat’ın ilk yarısında bekleniyor.  )

Cr: OSEN via Naver
Eng Trans by snxy
Türkçe Çeviri: faithfulforT

0 yorum:

Yorum Gönder