21 Ağustos 2017 Pazartesi

[HABER/ÇEVİRİ] " TVXQ Haftası" İkili, Kariyerlerinin İkinci Evresini Müjdeledi

English

Geri döndüler ! 


Gençlerin kalplerine dokunmadan önce , uluslararası sanatçılar U Know Yunho ve Max Changmin ikilisi , ordudan terhis olduktan sonra ilk kez halkın önüne çıktı.

"Kpop Kralları olarak tanıtılıyoruz, böyle bir ifadenin ağırlığını hissetmeye başlıyorum.Sizleri TVXQ olarak yeniden selamladığımız ve geri döndüğümüz için mutluyum." U Know Yunho pazartesi günü Seul'de gerçekleşen basın konferansında bunları söyledi.





Seul'de başlayan basın konferansı serisi , pazartesi akşam 7'de Tokyo'da devam edecek ve bir sonraki gün ,salı günü, 7'de Hong Kong'da basın toplantısı gerçekleşecek.

SM Ent. önümüzdeki ayın bir haftasını " TVXQ Haftası " olarak belirledi ve Yunho'nun solosu Drop'ı 25 Eylül'de , Changmin'in Station aracılığı ile yayınlanacak şarkısını da 29 Eylülde yayınlanacak.

TVXQ, 11 Kasımda Sapporo Dome'da başlayacak Japonya Turu öncesinde  , Seul'de 30 Eylül -1 Ekim tarihlerinde Jamsil Stadyumunda " TVXQ Özel Geri Dönüş Konseri YouR PresenT'i sergileyecek.

Bu haberle ilgili Changmin " Seul Konserimiz hayranlarımıza sevdiği şarkıları söylemek ve onlarla sohbet etmek için bir fırsat olacak." dedi. Sözlerine zorunlu askerlik görevini yaparken en özledikleri şeyin hayranlarla buluşmak olduğunu söylerek devam etti. Changmin Kore'deki her erkeğin tamamlaması gereken askerlik görevini yeni tamamladı, Yunho ise nisan ayında terhis olmuştu.

Kışlada geçirilen 2 yıl Yunho'ya kendini düşünme fırsatı verdi. " Kendi kendime çok konuştum, pişmanlıklarım ve birçok konuda düşüncelerim var.Askerdeyken bir not defterine TVXQ olarak neler yapmak istediğimi yazdım, sanırım onu açığa çıkarma zamanı geldi." dedi.

Peki solo şarkılar bir yana , TVXQ albümü ne zaman çıkacak? Changmin biraz zaman alacağını söyledi. " Hedefimiz önümüzdeki yılın başında yeni albümü yayınlamak.Sanırım yavaş bir süreç olacak çünkü uzun zamandır bekleyen hayranlarımızı hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz." dedi.

We don't own anything  except  Turkish translation

Kaynak:Koreaherald
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder