22 Ağustos 2017 Salı

[HABER/ÇEVİRİ] TVXQ, Japonya'da 5 Dome Turunu 3 Kez Gerçekleştiren İlk Yabancı Sanatçı Oldu!

English 



TVXQ, askerden terhis olduktan birkaç gün sonra yeni bir rekora daha imza attı.

21 Ağustos tarihinde " TVXQ! Asya Basın Konferansı Turu" kapsamında  Seul'de düzenledikleri konferans sonrası Tokyo'da da basın önüne çıktı.TVXQ'nun Tokyo'daki etkinliğine 60'ın üzerine medya organı 100'ün üzerinde basın mensubu katıldı ve TVXQ Japonya'daki aşılmaz popülaritesini yeniden kanıtladı.

Basın toplantısında TVXQ'nun 3.Kez,  Japonya'da bulunan 5 büyük alan olan Sapporo Dome, Kyocera Dome, Tokyo Dome, Fukuoka Dome ve  Nagoya Dome'da konser turuna çıkacağı açıklandı. TVXQ daha önce 2013 ve 2015 yıllarında da dome konser turu düzenlemişti, bu yılki ile beraber üçüncü konser turunu gerçekleştirmiş olacaklar.Bununla birlikte, bu eşsiz 5 Dome'da 3.kez konser turu düzenleyen ilk yabancı sanatçı ünvanını aldılar.

Ayrıca TVXQ basın toplantısı sırasında  “FINE COLLECTION ~Begin Again~ " isimli Japonca albümlerini 18 Ekimde yayınlayacaklarını açıkladı. Albümün "En İyiler" formantında olacağı belirtildi. Hit olmuş 40 şarkıları albümde yer alacak.“Rising Sun,” “Why Did I Fall in Love With You,” ve  “Bolero,” isimli şarkıların da stüdyo versiyonları albüme dahil edilecek.

We don't own anything except Turkish translation


Kaynak:soompi
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder