9 Mayıs 2014 Cuma

[Çeviri] “Erkek Grupları İstatistiği” – “Fan Sayısı Çok Olan Şarkıcılar” TVXQ Onların fandomları sonsuz.

[Trans] "Boy Group Statistics" - "Singers with many fans" TVXQ, Their fandom is forever

For English 



Top 10 fandom sıralaması, resmi fancafelerin sayısına göre alınmıştır.


Araştırma sonuçlarına gösteriyor ki TVXQ fancafesinde en çok üye barındıran grup, ve bu sıralamayı takip eden gruplar Bigbang, BEAST, Infinite, Shinhwa, B1A4, Super Junior, 2PM, EXO, Block B vs.

TVXQ, büyük çaptaki fandomları onların ezici üstünlüğünü destekliyor.

TVXQ 2004 te debutlarını SM Entertainment tarafından yaptılar. TVXQ 5 üyeden oluşmuş bir grup, debutlarını yaptılar, Çaylak Ödülleri’ni ve aynı zamanda önemli ödülleri süpürdüler, ve 2005 te debuttan sonraki 2 yıl içinde Daesang kazandılar, 2006 da Kore’de yıl-sonu ödül törenlerinde Daesang Grand Slam almayı başardılar. Aynı zamanda TVXQ 2008 de “tüm dünyada en çok fanı olan şarkıcılar” ünvanınıyla ödül aldılar.

31 Temmuz 2009’da Kim Jaejoong, Park Yoochun ve Kim Junsu etkili olmak için ayrıcalıklı kontratın durdurulmasını talep ettiler, ve 30 Mart 2010’da Japonya’daki 30. single ile TVXQ’dan son anlamda ayrıldılar. Bunun devamında U-Know Yunho ve Max Changmin ikili olarak yeniden organize edildiler ve 5. albümlerini çıkardılar.

Tarihe göre, ikisi de yurt içi ve yurt dışında aktif olarak promosyon yapıyorlar, ve en çok fana sahip olan grubun yapabileceklerini gözler önüne seriyorlar.

*sadece TVXQ ile ilgili kısımlar çevirilmiştir.

Çeviri:Klover121 @TVXQTurkishFans
Kaynak:mug_ping

1 yorum: