26 Mayıs 2014 Pazartesi

[HABER] "Dae Jang Geum 2" Dizisinin Yerine Geçecek '' Gece Bekçileri'' Dizisinin Baş Rolleri Jung Il Woo ve Jung Yunho


[NEWS]140527 In place of "Dae Jang Geum 2", Fusion Sageuk "Night Watchman" Casts Jung Il Woo and Jung Yunho as lead


English






MBC'nin tarihi dizisi ''Gece Bekçileri'' nin oyuncuları Jung Il Woo ve TVXQ üyesi Jung Yunho olarak belirlendi.

Lee Young Ae'nin  "Dae Jang Geum 2" sundaki başarısızlığı kapatacak dizi olarak '' Gece Bekçileri '' dizisi  '' 2. Sunkyungkwan Scandal '' benzetmesi ile gizli kart  olarak seçildi.

Dizi personellerinden birinin 26 mayısta yaptığı açıklama '' ''Gece Bekçileri'' dizisinin başrolleri Jung Il Woo ve Jung Yunho olacak.Bu oyuncularla çalışacak iki bayan oyuncunun seçiminden sonra,gelecek ay tam teşekküllü biçimde çalışmalara başlayacaklar '' şeklindeydi.





''Gece Bekçileri'' şuanda yayınlanan '' Triangle''dizisi  bittikten sonra yayınlanmaya başlayacak. Dizi Joseon döneminde , akşam 9 ve sabah 5'e kadar sokağa çıkma yasağı olduğu vakitte hayalet avcılığı yapan bekçinin hayatını anlatacak.

Bu dizi ile birlikte özellikle yurtdışı popülerliği olan Yunho ve Il Woo sayesinde dizinin yurtdışında ilgi çekmesi amaçlanıyor.

Jung Yunho , TVXQ üyesi olarak başta Asya,Avrupa ve Amerika'da çok yüksek popülariteye sahiptir ve bu onun ilk tarihi dizisi olacak.

-Sadece Yunho ile ilgili kısımlar çevirilmiştir-

Ek bilgi dizinin pazartesi ve salı günlerinde yayınlanacağı Yunho'nun dizideki karakterinin ise Moo Suk adındaki kılıç ustası olarak belirlendiği söylentileri var

Kaynak:naver,mug_ping,dbsknights
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans

2 yorum:

  1. Kılıç ne de yakışır eline :P Allahım sabırsızlanıyorum,izleyeceğim ikinci güncel dizi olacak, kesin :D İlki de Mimi'ydi <3

    YanıtlaSil
  2. Sonun da Yunho tarihi bir dizide,onu dönem dizisinde görmek güzel olacak.Umarım oynayacağı karakterde ona uygun olur.Yawang da sinir olmuştum.dövüş sporları da yaptığına göre şöyle afilli bir rol ve oyunculuk görürüz inşllh...

    YanıtlaSil