8 Temmuz 2015 Çarşamba

[Çeviri] Changmin Geceye Yürüyen Bilgin Dizisi Basın Konferansında




Snxy çevirileri : 


* Basın mensubundan birisi dizi ekibini "görsel tsunami" olarak adlandırmış. Changmin'e çok uzunsun gibi cümleler söylemiş.
*Changmin yaptığı işten zevk almak istediğini,dizideki oyunculardan bir şeyler öğrenmek istediğini,dokunaklı olduğu için bu diziyi kabul ettiğini söylemiş.
*Changmin:"Uzun zaman sonraki ilk dizim olmasına rağmen etrafımdaki insanlar bana yardımcı oluyorlar."
*Changmin'e Yunho sorulduğunda,aynı zamanda dizi çekmeye başladık,aynı zamanda bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz,birbirimize tavsiye vermek yerine birbirimizi teşvik etmeye çalışıyoruz demiş.Bunları söyledikten sonra da utanmış.
*Yönetmen ve Changmin uzun süre Changmin'in karakterine bıyık olsun mu olmasın mı diye düşünmüşler.Sonradan bıyık eklemeye karar vermişler.Changmin Lee Yeon karakterini hep bıyıklı düşünmüş,yönetmen de ona hak vermiş.
*Changmin:" Yunho hyung olmadan performans sergilemek biraz acı verici oldu.Şirket arkadaşlarımla performans sergiledim.Lütfen Yunho hyungla dönüp , sahnede ikimizin performans sergileyeceği zamanı bekleyin"

WorlMaxfield Çevirileri:

*Yapımcının Changmin hakkında söyledikleri : " Senarist Changmin ile çalıştı ve Changmin'in büyük bir potansiyele sahip oldğunu ancak gösterme fırsatı olmadığını söyledi. Onu çalışırken gördüğünüzde oyunculuğu karşısında şaşırabilirsiniz."
*Changmin:" Bıyıklar konusunda hala biraz çekimserim fakat hayranlarım kötü görünmediğini söyledi" ( kim dediyse yalan)

Sehunownsme Çevirileri:

*Changmin kendi hayranlarının olduğu kısma el sallamış,sunucu da baya kalabalık bir ekip geldi demiş.
*Changmin: " Dizideki karakterim benden baya farklı olduğu için bu dizi için çok çok fazla çalıştım."


A.N : Genelde çeviriler birbirine benziyor ve haberlerde çıkan çevirilere benziyor.Bu nedenle yeniden aynı yerleri çevirmedim.Haberleri bir önceki postumuzda görebilirsiniz.

Kaynak:tvxqexpress
Çeviri:Umay(@fightohoshinki ) @TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder