7 Temmuz 2015 Salı

[HABER] SM Chagmin'in Yıl Sonundan Önce Orduya Katılacağını Onayladı

[NEWS] SM Confirms TVXQ’s Changmin Will Be Enlisting Before the End of the Year

English 




SM Ent. TVXQ'dan Changmin'in yıl sonundan önce aktif olarak askerlik yapacağını,iki yıl sonra TVXQ'nun ikili olarak geri dönüş yapacağını onayladı.

7 Temmuz tarihinde SM Ent'dan bir temsilci "Changmin geçtiğimiz günlerde polislik için yapılan sınava girdi ve kabul edildi.Yıl içinde askere katılacak." şeklinde açıklama yaptı.

21 Temmuz tarihinde aktif askerlik görevine başlayacak olan Yunho ,askere gitmeden önce hayranları için I Order You dizisini çekti, fakat Changmin'in aniden gelen askerlik haberi hayranları şaşırttı. Yunho'nun bu yıl askere katılması mecburken Changmin 1988 doğumlu olduğu için onun daha 2 senesi vardı. Changmin'in Yunho'nun askerlik döneminde solo olarak çalışmaları olup olmayacağı tartışılırken, gelen haberden anlaşılıyor ki Geceye Yürüyen Bilgin dizisi onun son projesi olabilir. 

Bir çok kişi ise Changmin'in TVXQ^nun ikili olarak geri dönüşünü en kısa sürede yapmak için askerlik tarihini yakın tarihe çektiğini hatta polislik sınavına bu yüzden girdiğini düşünüyor.Endüstride yer alan bir kişi ise bu konu hakkında " Ayrı oldukları zamanın aksine birlikte oldukları zaman sinerjik bir bağa sahipler gibi duruyor.2 yıl boyunca TVXQ'nun dönüşünü sabırsızlıkla bekleyeceğiz." dedi.

Kaynak:soompi
Çeviri:Umay( @fightohoshinki) @TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder