21 Temmuz 2015 Salı

[HABER] Bugün Askerliğe Başlayan TVXQ'dan Yunho,Changmin ve Arkadaşlarına İçten Bir Veda Etti

[NEWS] 150721 TVXQ’s Yunho Starts Military Service Today, Says Heartfelt Goodbyes to Changmin and Friends

English 



TVXQ'dan Yunho,bugün başlayıp toplamda 21 ay sürecek aktif askerlik görevi öncesinde,5 hafta boyunca sürecek  olan askerlik eğitimi için saat 2 'de Gyeonggi-do'daki birliğine teslim oldu. Yunho'nun askerlik görevi 17 Nisan 2017 tarihinde bitecek.


The Fact isimli haber sitesinin yaptığı açıklamaya göre,Yunho TVXQ'dan grup arkadaşı Changmin ve diğer yakın arkadaşları ile Cheongdam-dong 'da SM Ent. yakınlarında buluştular. Yunho'nun Changmin'e " Askerlik görevimi gayretle yerine getirip döneceğim.Sen de öyle yap! " dediği söylendi.

Her iki üyeyi de yakından tanıyan birisinin The Fact'e yaptığı açıklamaya göre, Changmin, Yunho ile aynı zamanda askere gitmek ,askerlik tarihini ileriye taşıma imkanı olsa bile,solo çalışmalarını bitirip hayranları karşısına TVXQ olarak beraber çıkmak istemiş. Kaynağa göre Yunho bunu biliyormuş ve Changmin'e bu yüzden çok minnettarmış.

Ve yine açıklama yapan kaynağa göre Yunho Changmin'e veda ettikten sonra şirketindekilere ve kendi personeline de veda etmek istemiş.Çünkü 10 yıldır TVXQ ile beraber çalışan kişilere karşı büyük minnettarlık besliyormuş.

Henüz tam tarihi belli olmasa da Changmin'de Yunho'yu takiben, polis ofisinde askerlik görevini yerine getirecek.Changmin'in bu sene askere gitmesi bekleniyor.Fakat şu sıralar Geceye Yürüyen Bilgin dizisi çekimleri ile meşgul durumda.

Şimdilik güle güle Yunho,sağlıklı ve güvenli zaman geçirmeni diliyoruz !

Kaynak:soompi,dbsknigts
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder