2 Temmuz 2015 Perşembe

[Haber] TVXQ'dan Changmin ve Lee Soon Jae Geceye Yürüyen Bilgin Çekimlerinde İrade Savaşına Tutuldular




Geceye Yürüyen Bilgin dizisinden TVXQ'dan Changmin ve Lee Soon Jae'nin beklentileri arttıran ,iç savaşlarının sergilendiği fotoğraflar yayınlandı.Dizide Changmin ve Lee Soon Jae dede&torunu canlandırıyorlar,fakat görüldüğü gibi onların ilişkileri iyi değil.

30 haziran tarihinde MBC 'nin 7 temmuzda yayınlanmaya başlayacak yeni  çarşamba-perşembe tarihi fantastik dizisi Geceye Yürüyen Bilginden Prens Lee Yoon karakterini canlandıran Changmin ve Kral Hyunjo'nun fotoğrafları yayınlandı.



Veliaht prens Lee Yoon , Hyunjo'nun genç oğlu Sadong'un oğludur.O kabineye ve krala uymayan davranışları , nedeniyle saraydan atılmış ve sonuç olarak saray dışında bir evde yaşamaktadır.Fotoğrafların birinde kraliyet elbisesi ile saraya giren Lee Yoon'u ,Hyunjo'nun onaylamadığı görülüyor.



Diğer bir fotoğrafta ise Prens Lee Yoon kral dedesinin önünde meydan okurcasına duruyor.Sadece gözleri ile konuşup dedesine karşı kaybetmeyeceğini kendi felsefesine göre hareket edeceğini söylüyor gibi.



Dizi personeli " Geçenlerde, Prens Lee Yoon karakterini canlandıran Changmin ve Hyunjo karakterini canlandıran Lee Soon Jae'nin karşı karşıya geldiği çekimleri yaptık.Deneyimli karizması ile Lee Soon Jae ve gözleri ile güçlü oyunculuğunu gösteren Changmin karşısında herkes nefeslerini tutmak zorunda kaldılar.Dede ve torun arasında yaşanan bu çekişmenin nedeni 8 temmuz tarihinde dizide ortaya çıkacak.Lütfen izleyin"  şeklinde açıklama yaptılar.

Bu arada Geceye Yürüyen Bilgin dizisi,Empress Ki dizisinin yapımcısı Lee Sung Joon,The Moon That Embraces the Sun,” ve   “Coffee Prince”  dizisinin senaristi Jang Hyun Joo 'nun yaptığı bir dizi olacak.

Kaynak:Soompi
Çeviri:Umay(
@fightohoshinki)@TVXQTurkishFans




0 yorum:

Yorum Gönder