16 Ağustos 2014 Cumartesi

[HABER] ''SM Konseri'' TVXQ Kesinlikle Farklıydı

[NEWS] "SM Concert" TVXQ were definitely different





TVXQ gerçekten farklıydı.

15 Ağustosta Seul Sangnam Stadyumunda gerçekleşen SMTOWN Dünya Turu Seul Konserinde,TVXQ başlangıçta Always Beside You,Hug ve Dream şarkılarından bir parça seslendirdi.

Karanlık yavaş yavaş etrafı sararken,TVXQ sahneye çıktı.TVXQ sahneye çıktığında hayranlar aynı anda kırmızı ışıklarını yaktılar.Hayran ışıklarının aydınlattığı atmosfer,TVXQ'nun parlak kot pantolonları ve ışıltılı tişörtleri ile daha yüksek seviyeye çıktı.

U Know Yunho ve Max Changmin,söyledikleri 3 şarkıyla konser alanını dolaşıp , etrafı hareketlendirdi,hayranlarda alkışlarıyla onlara eşlik etti.

Her ikiside daha önceden Japonya'nın Tokyo Dome'unda ve Japonya'nın en büyük konser alanı olan Nissan Stadyumu gibi muhteşem yerlerde konser verdiklerinden Sangnam Stadyumununun çevresini turladıklarında harika bir enerji yaydılar.

TVXQ performansından sonra atmosfer çok farklılaştı.Onlar seyircileri nasıl heyecanlandıracaklarını çok iyi biliyorlar.Bol konser deneyimi olan TVXQ,sahne tecrübeleri ile atmosferi zirveye taşıyan isim oldu.TVXQ hayranı olmasa bile onların ezici performansları görünür biçimde kendini belli ediyor.Bir de TVXQ sırasında değişen atmosferi hissetmek mümkün.Herkes onlara odaklanıyor


Kaynak:Naver
İngilizce Çeviri:mug_ping
Türkçe Çeviri:Umay (@fightohoshinki) @TVXQTurkishFans


1 yorum:

  1. Allah'ım nolur bize de nasip et o atmosferi yaşamayı yaa :(

    YanıtlaSil