31 Ocak 2014 Cuma

[Çeviri] Bilboard TVXQ'yu Övdü

[Trans]  Billboard Praises TVXQ

English


Bilboard TVXQ'ya son derece yüksek övgülerde bulundu ve ''TVXQ Kpop Dünyasında hem sanatsal hem ticari başarının standartlarını belirlemiş bir gruptur'' dedi.

Bilboard  22 Ocakta Kore'de TVXQ ile gerçekleştirdikleri röportajla ilgili bir makale yayınladı ve TVXQ'nun son albümü TENSE'in başarısını vurguladı.

TVXQ'nun son on yılına ilişkin,Bilboard, ''TVXQ Kpop Dünyasında hem ticari hem de sanatsal açıdan yeni standartlar oluşturmuş bir gruptur,ancak ikili şuanda kariyerlerinin doruk noktasına ulaştıklarını düşünmüyor ve daha yüksek hedeflere ulaşmak için hevesli olduklarını belirtiyor'' şeklinde bir açıklama yaptı.


Bilboard 18 Ocakta TVXQ ile görüşme yaptı ,Yunho ve Changmin ile tanıştı.Onlar hakkında '' Yoğun programlarına rağmen , kısacık bir röportaj yapma fırsatımız oldu ve bitmek bilmeyen enerjileri ile tek bir kelime bile şikayet etmeden çalışıyorlar.Süperstar seviyesinde olmalarına rağmen,çocuklar aklı başında,çalışkan ve hırslı ama gerçek K-POP emektarı olarakta rahat ve güven içindeler'' şeklinde bir yorumda bulundu.



Ayrıca TVXQ'nun çıkış parçası Something'in Bilboard'ın listesinde 7.sıraya geldiğini de belirterek,Bilboard TVXQ'nun canlı performaslarına '' hala enerjik ve emek verilen'' ismini verdi.Ayrıca şunları da ekledi '' Something ile grup bilinen tarzını değiştirerek daha önceki promosyonlarda göremediğimiz eğlenceli kişiliklerini sahneye koyma ve yaşlarının getirdiği yaratıcılığı gösterme fırsatı buldu"
Ama onlar,  “TVXQ!’nun 10. yılı ve K-pop sahnesine muhteşem bir şekilde dönüşleri onların bitmez tükenmez popülaritesini ve en tanınmış K-pop sanatçıları olduğunu kanıtlıyor” diyerek TVXQ'yu övmekten geri durmadılar.
Şu sıralar, TVXQ bütün önemli müzik programlarına egemen durumda 16'sında ‘M! Countdown’ , 18'inde ‘Music Bank’ ve  ‘Show! Music Core’  ve 19'unda da SBS’ ‘Inkigayo’da birinci oldular.

Kaynak:Dongbangdata
Çeviri:Umay&Büşra@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder