31 Ocak 2014 Cuma

[Çeviri] TVXQ TREE 'nin Anlamı Açıklandı ve Albüm Kapakları Yayınlandı

[Trans] TVXQ’S TREE MEANING & COVERS UNVEILED

English

TVXQ'nun yeni Japonca albümü TREE'nin albüm fotoğrafları 27 Ocak 2014 tarihinde yayınlandı.Son iki albümleri Tone ve Time gibi albümün adı da T harfiyle başlıyor.Albümün adını aldığı Tree ise TVXQ'nun erkek olarak bir ağaç gibi zamanla büyüdüğünü temsil ediyor.İki erkek bu isimle bir de mesaj veriyor '' İnsanlara büyüdükçe cömertliğini yansıtan bir fidan olmayı umuyoruz ''diyorlar.


Albüm 4 mevsimi simgelemek üzere  3 farklı versiyon halinde yayınlacak.Onlar Tohoshinki'nin büyümesini ağaçların 4 mevsimdeki değişimine benzetmek istediler.Changmin(25 yaşında) '' 4 mevsimi ifade etmek için farklı kıyafetler kullandık,lütfen beklemeye devam edin'' şeklinde bir yorumda bulundu.Hide&Seek ve Something dahil toplam 14 şarkı bulunuyor bu albümde ve 10 tanesi yeni beste.Yunho (27 yaşında) ''Albüme biz de çeşitli duygularımızı kattık.Herkesin CD lerimizi dinlemesini umuyoruz'' diyerek albümlerinin promosyonunu yaptı.


TVXQ 27 ve 28 Martta albümlerinin çıkışı için Osaka ve Tokyo'da bir etkinlik düzenleyecek ve 22 Nisan itibari ile de ülke çapındaki turlarına başlayacaklar.


Ek olarak Avex Bigeast üyelerine bir mesaj yolladı ;

''Tree albümünden sizlere bir hediyemiz var.Onlar mevsimler geçerken ve zaman geçerken yıllardır buradalar.Bazen bizlere güç verdiler bazense iyi  hissetmemizi sağladılar.Tohoshinki insanlara umut veren ağaçlar gibi büyümeyi umut ediyor.

Albümden fotoğraflarla birlikte sizlere Tohoshinki'nin mesajını da iletiyoruz.

Onlar Bigeast için özel bir sürüm de hazırladılar  ''


Kaynak:Lisaliolisalio,we are t
Çeviri:
Umay@TVXQTurkishFans

1 yorum:

  1. Off be Bigeast olmak vardı :P
    ''Tohoshinki insanlara umut veren ağaçlar gibi büyümeyi umut ediyor.'' Evet,onlar bizim yüreğimizde büyüttüğümüz fidanlar <3
    Çeviri için teşekkürler Umaycım^^

    YanıtlaSil