19 Ocak 2014 Pazar

[HABER] Girl's Day Haeri'in Bayılmasına TVXQ'nun Verdiği Tepki Dikkat Çeken Konu Haline Geldi

[NEWS] 140117 TVXQ’s Response To Girls Day’s Haeri Fainting Becomes A Hot Topic…
English


TVXQ üyeleri M Countdown birincisinin açıklanmasını beklerken Girl's Day üyesinin sağlığını soruyor.

16 Ocak tarihinde M Countdown'da performans sergiledikten sonra Girl's Day üyesi Haeri bayıldı,TVXQ üyeleri Yunho ve Changmin'in onun bayılmasına verdikleri tepki ilgi çekici bir konu haline geldi.

O gün Haeri'in bayılması ile ilgili online sitelere bir çok mesaj geldi.Girls Day hayranı olan bir internet kullanıcısı,''TVXQ'nun performansı Girls Day'den sonraya ayarlandı ve onlar geç başladı.Çünkü Yunho Haeri'in sağlığının iyi olup olmadığından emin olmak istedi '' şeklinde yorum bıraktı.


Konu hakkında yazılan diğer bir bilgi şöyleydi'' TVXQ ve Girl's Day ilk kez birincilik için aday olmuştu,ama Girl's Day üyeleri sahneye geç geldiler,çünkü Haeri iyi değildi.Onlar TVXQ'dan geciktikleri için özür diledi.Yunho '' Böyle bir şey için özür dilemeyin.Haeri iyi mi ? Ona biraz su içmesini söyleyin'' dedi.

Bunu duyan internet kullanıcıları '' TVXQ harika.İdol gruplarının krallarından beklendiği gibi '' '' Ne kadar da harikalar .Kpopta böyle iç açıcı insanların olmasını umut ediyorum'' ''Kendi performanslarından önce böyle bir şey olduğu için sorun çıkabilirdi ama onlar bekledi ve Haeri için endişelendi...Yunho sen harikasın ... '' ''Her iki takımda aynı şarkı adı ile yarıştı,iki takımında sağlıkla kalıp başarılara ulaşmasını umuyorum'' şeklinde yorumlar yaptılar.


Kaynak:dongbangdata
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans


3 yorum:

  1. Onlarla ne kadar gurur duysam az gelir herhalde.. Yani profesyonellik bir yana insani anlamda bu kadar hassasiyet gösteren kaç idol vardır..Heleki K-Pop dünyasında buna rastlamak cidden çok zor.. İyiki varsınız!! Cassie olma gururunu bize yaşattığınız içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum..
    Bu güzel ve anlamlı çeviri için sizlere de çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  2. TVXQ her bir davranışıyla örnek gösterilecek bir grup ve ben bu grubun hayranı olduğum için kendimi kutsanmış hissediyorum. Cassiopeia olmak başka bir şey.
    Teşekkürler TVXQ,bir kez daha göğsümüzü kabarttığınız için...

    YanıtlaSil
  3. Neden TVXQ? sorusuna bir cevap daha.
    Sadece başarılarıyla değil insanlıklarıyla da örnekler. Bir kez daha iyi ki Cassiopeiayım, iyi ki böyle insanları destekliyorum diyorum...

    YanıtlaSil