22 Ocak 2014 Çarşamba

[HABER] TVXQ'dan Yunho Çıkma Stili Hakkında Konuştu


[NEWS] TVXQ’s Yunho talks about his dating styleEnglish



20 Ocak'ta KBS2'nin Hello Counselor programında konuklardan TVXQ ve Lee Yoobi kaygıları ve endişeleri hakkında konuştu.

MC Jung Chanwoo üniversite öğrencisinden bir soru aldı.Öğrenci,  aşk hayatı hakkında bazı endişeler yaşıyormuş ve etrafta onun oyun oynadığına dair söylentiler dolaşıyormuş.MC Jung Chanwoo Yunho'ya "Görünüşünden dolayı hiç yanlış anlaşıldığın, oyun oynadığın düşünüldü mü?" diye bir soru yönellti ve Yunho şöyle yanıtladı."Evet, biraz soğuk görünüyormuşum, erişilemez sıfatıyla gözüktüğüm için yanlış anlaşılıyorum." ve "Eğer sevdiğim biri gelirse, ben yanına giderim.Eğer benim sevdiğim biri ve başkalarının sevmediği biri ise, onlara kardeşçe davranmalarını söylerim." dedi.

Netizenler Yunho'yu olumlu bir tepki ile karşıladılar. "Yunho'nun aşk tarzı gerçekten çok erkeksi, adım atmaktan korkmuyor", "açıkçası bir kadına gidip iyi niyetlerini söylemek daha iyi olur."  ve  "Yunho birine kolayca aşık olabilecek bir kişi değil." şeklinde yorumladılar.

Kaynak:Koreaboo
Çeviri:Gizem@TVXQTurkishFans

1 yorum:

  1. Sizin başarılarınız sizi erişilemez gösteriyor,10 yıldır bu sektörde rekor üstüne rekorlar kırarak 10 yıldır zirvede kalmak her baba yiğidin harcı değildir.Ve sen, bunu başaran grubun bir üyesi olarak erişilmez görünmen gayet doğal bence. Çünkü kimse size erişemez :D Sadece biz Cassiopeia ve Bigeast bunu başarabiliriz ,çünkü siz de bizi seviyorsunuz :P

    YanıtlaSil