15 Temmuz 2014 Salı

[Çeviri] "Gece Bekçileri" konulu haber yazılarından Yunho'yla ilgili olan paragraflar




Moo Seok, Park Soo Jong'un anne tarafından yeğeni, Joseon Kraliyet Mahkemesi'nde etkileyici bir figür ve Joseon'daki en iyi silahşörlüğe sahip subay olarak, tahtın sıradaki varisi Lee Rin'i korurken, Lee Rin'in aşkının rakibi olmaya geldi.

Özellikle, Moo Seok çok katı bir eğitim ve ilk sırada "Joseon'u koruyacağım" cümlesine olan inancı ve sadakatiyle büyüdü. Çok popüler olmasına rağmen, bayanlara herhangi bir ilgi duyduğu görülmemiştir, "buz gibi, yakışıklı adam" lakabını ve yüzündeki sürekli ama soğuk gülüşünü taşımaktadır. Ama Do Ha'dan hoşlanırken, o kadını hep aynı yerden koruyarak, bir savaşçının aşkının sessiz kalması metodunu uygular.
Prodüksiyon şu yorumları yaptı, "Jung Il Woo ve Jung Yunho saygıdeğer Lee Rin ve Moo Seok rollerine müthiş bir şekilde büründü ve setteki ekibin hayranlıklarını göstermelerine sebep oldu. Özellikle, ikilinin nefes kesen bakışmasını izleyip alkışlayan ekip sınırları zorladı. Mükemmel bir şekilde karakterlerine bürünen Jung Il Woo ve Jung Yunho'nun dizisi olan Gece Bekçileri'ne lütfen ilgi gösterin."

"Bu arada, elinde kılıcıyla askeri üniformunu jilet gibi giyinmiş Jung Yunho, Joseon'un en iyi silahşörlüğünü elinde tutan bir subayın çok farklı bir aurasını yansıtıyor."

-Sadece Yunho kısımları çevirilmiştir-

Kaynak:naver,mug_ping
Çeviri: Esin ( @purenoodle )

1 yorum:

  1. Dizi başlasa da biran önce biz de izlesek :P
    Onu buz gibi yakışıklı ve o soğuk gülüşüyle görmek için sabırsızlanıyorum.Rolünün hakkını vereceğinden eminim.
    Gurur duyuyorum liderimle ^^

    YanıtlaSil