12 Temmuz 2014 Cumartesi

[ÇEVİRİ] ] Müzikal "Singing in the Rain"; SM yıldızları "Yarkın Arkadaşlıklar" adına desteklerini göstermek için yerlerini aldı!


SM Entertainment yıldızları "SITR" müzikalinde yer alan arkadaşlarına destek olmak için bir araya geldiler ve onları izlemeye gittiler.

Herkese coşturucu bir step dans ve lüks performanslar eşliğinde serin bir yaz hediye eden SITR müzikali, birçok tanıdık yüzün ziyaretine de tanıklık etti!

2 Temmuzda, TVXQ'dan Max Changmin, SHINee'nin Taemin'i ve EXO'dan Chen müzikal alanına gitti, 3 Temmuzda gidenler Girls' Generation'dan Sooyoung ve CSJH The Grace'ten Lina'ydı,  4 Temmuzda ise Super Junior'dan Eunhyuk, Girls' Generation'dan Taeyeon ve Tiffany'di, 5 Temmuzda SHINee'den Key ve son olarak 6 Temmuzda, TVXQ'dan Max Changmin ve Super Junior'un Ryeowook'u gibi isimler görüldü.
Performansı izledikten sonra, SMTown'un anasayfasından ve kendilerinin saygıdeğer sosyal medya hesaplarından müzikalin yıldızlarıyla birlikte çekilmiş, kalpleri ısıtacak görüntüler yayınlayarak onlara olan desteklerini tam anlamıyla gösterdiler.

Performansı izleyen TVXQ'dan Max Changmin düşüncelerini bile belirtti, "Don Lockwood'un (Kyuhyun ve Baekhyun'un canlandırdığı karakter) karakteri gerçekten gözalıcı. Yağmurun altında sırılsıklam olarak step dansı yaptığı sahne kesinlikle akıllara kazınacak cinstendi."


Kaynak : mug_ping
Çeviri:purenoodle@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder