9 Temmuz 2014 Çarşamba

[Çeviri] "Gece Bekçilerinin Günlüğü" Jung Il Woo & U-Know Yunho, Bu İki Adam Bu Yaz İçin Sorumluluk Alacaklar



Aktör Jung Il Woo ve U-Know Yunho, bu yaz efsanevi 'uyum'un gösterimine olan umutlar için bir araya geliyorlar.


MBC'nin yakında başlayacak olan pazartesi-salı draması olacak olan "Gece Bekçilerinin Günlüğü" (senarist Yoo Dong Yoon, yönetmen Lee Joo Hwan), iki başrol oyuncusu Jung Il Woo ve U-Know Yunho'nun işbirliği, çoktan kadınların kalplerini kıpır kıpır etti bile.  

"Diary of Night Watchmen", "Ghost Busters"ın Kore versiyonu diye ağızlara çalınan bir romantik korku komedi ve kralı ve sarayı hayaletlerden koruyan 4 genç gece bekçisinin arkadaşlıklarının ve aşklarının canlandırıldığı bir hayalet kovma hikayesidir.

Lee Rin olarak gece bekçisi rolünü kapan Jung Il Woo,  MBC draması "Güneşi Kucaklayan Ay"daki doğal drama oyunculuğu yetenekleriyle övünmüştü. "Çiçek bekar çocuk" dşye alaylı bir şekilde çağırılmasına imkan vermeyen zarif bir görünüşü olan Jung Il Woo'nun bir gece bekçisi olarak canlandıracağı karakter herkesin merakını uyandırdı.

Başka bir ümit vaad eden oyuncu da Moo Suk rolünü kapan U-Know Yunho. Aktif bir aktör olmasının yanı sıra TVXQ'nun bir üyesi olan Jung Yunho, SBS draması "Yawang"la birlikte oyunculuk yeteneklerini epey bir geliştirdi. Fantastik bir dansçıyı andıran fiziki yapısı ve doğuştan gelen çevik görünümüyle gece bekçisi rolünü özümsemesi bekleniyor.

20li yaşlarında olan ikili Jung Il Woo ve U-Know Yunho(30'una merdiven dayanmış olsa da :p) bir bakışta bile büyüleyici bir kombinasyonları var. İkisinin de gece bekçileri olarak geri dönüş yaptıkları oyunculuk yetenekleri ve "büyüleyici kimyaları" çoktan hayranlarını heyecanlanmalarına sebep oldu.

-Yönetmen ve senarist hakkındaki bilgiler çıkarılmıştır.

İşinde en iyisi olan senarist ve yönetmen ile süper olarak tanımlanmış ikili "Jung Il Woo ve U-Know Yunho" ve "Gece Bekçilerinin Günlüğü" her yönden bu yazın en çok beklenen ürünü!!!

İngilizce çeviri: mugping
Türkçe Çeviri: Burçak@TVXQTurkishFans

1 yorum:

  1. Yunho'yu sabırsızlıkla bekliyorum :P Müthiş bişi olucak ^^
    Çeviri için teşekkürler ^^

    YanıtlaSil