20 Temmuz 2014 Pazar

[Çeviri] TVXQ'nun Fuji TV Tree Tour Yayını İçin Video Selamlaması


[Trans] Tohoshinki's video greeting at the start for 140720 Fuji Next broadcast of the Tokyo Dome concert for Tohoshinki 2014 Live Tour ~ Tree
English

 


Yunho:Merhaba Fuji TV izleyicileri !
İkisi:Merhaba biz TVXQ
Yunho:Görüşmeyeli uzun zaman oldu millet,ben Yunho
Changmin:Ben TVXQ'dan Changmin.

Soru: Turunuzun bu seneki farklı noktası?

Yunho:Bu kez konserimiz 11 farklı şehirde ,29 performansla gerçekleşecek,Arena Konserleri ile Dome konserleri arasında bazı açılardan farklılıklar vardı.

Changmin:Evet yayını yapılacak olan konserimiz Dome konseri olmasına rağmen biz bu sene Arena Turu gerçekleştirdik.İki yıl içinde düzenlediğimiz ilk Arena Turu olacak,hayranlarla aramızdaki mesafe daha azaldı,Tohoshinki hayranları ile aynı atmosferde nefes alıyoruz diyebilirim?Bu birlik duygusunu başarabilmek güzel bir his oldu.

Soru:Eğer ki daha önceki Dome konserleri ile karşılaştırma fırsatınız olsaydı..

Yunho:Bu seferki Tokyo Dome'u tercih ederim.Geçtiğimiz yıllara göre daha güçlü şarkılar olmasına rağmen,insanları duygulandıracak şarkılar da mevcut.Herkese bir şekilde TVXQ hissini verebilmek mümkündü.

Changmin:Evet...Benim içinse ..Geçen seneki konser..İkimiz içinde....ikimiz açısından... dans koreografisi olmasına rağmen...büyük bir sahne vardı değil mi ?

Yunho:Özellikle sahne açısından bir şey söyleyecek olursam,ilk kez sahnede çeşme kullandık değil mi ( su gösterisi yapıldı) Bu sahne gösterisi çok iyi oldu ışıklandırmalar falan,bu yüzden kesinlikle izleyin.

Yunho:Neyse arkanıza yaslanın ve Toho Tree Tour 2014 ile eğlenin !!


[video credit: Chako Cha]
[Jap-Kor trans by TVXQDrip 토마토님 - http://bit.ly/1rB4NVS ]İngilizce çeviri:mug_ping
Türkçe Çeviri:Umay (@fightohoshinki) @TVXQTurkishFans



1 yorum:

  1. Müthişti,bende o su gösterisinde ağzım açık izledim.Ve şimdi merakla DVD linkini bekliyorum :P

    YanıtlaSil