9 Şubat 2014 Pazar

[Çeviri] 140130 Lee Hae Jung, ‘Our Neighborhood’s Master Of Variety And Sports’ Takımının Hayat Dolu Bir Grup Fotoğrafını Koydu

[TRANS] 140130 Lee Hae Jung Posts A Heartwarming Group Shot Of The ‘Our Neighborhood’s Master Of Variety And Sports’ Team


Model Lee Hae Jung geçenlerde, ‘Our Neighborhood’s Master of Variety and Sports’ takımının bir grup fotoğrafını ortaya çıkardı.

22'sinde Lee Hae Jung, " 'Our Neighborhood’s Master of Variety and Sports’ acemikampından bir grup fotoğrafı. Bu çocukları her çarşamba görmeye alıştım. O yüzden bittiğinden dolayı üzgünüm. Her bitiş, bir başlangıçtır." diye yazarak kişisel Instagram'in de bir fotoğrafla paylaştı.

Fotoğrafta, KBS'in ‘Our Neighborhood’s Master of Variety and Sports’ programında yer alan basketbol takımı Kang Ho Dong, Max Changmin, John Park, Seo Ji Seok ve Julian Kang, kameraya poz verirken görüntüleniyor.

Fotoğrafa yorum atan internet kullanıcıları şöyle dediler: "Siz çocuklara başarılar dilerim.", "Sizler harika gözüküyorsunuz.", "Bu program gerçekten de eğlenceli.", "Gelecek bölüm için sabırsızlanıyorum."

Kaynak: [StyleM]
İngilizce Çeviri & Yayan: dongbangdata.net
Türkçe Çeviri & Paylaşan: Burçak@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder