5 Şubat 2014 Çarşamba

TVXQ! Tense Albümü ve K-Pop Sahnesindeki 10 Yılı Hakkında Konuşuyor: Özel Video Röportajı

TVXQ! Talks 'Tense' Album, 10 Years in K-Pop: Exclusive Video Interview


Music Core” Kayıtlarını bitiren TVXQ!  Röportaj için Billboard’ı şirketlerinin Seoul’deki merkez binasına davet etti. Kpop Kralları caz esintileri olan "Something," konseptinin ardındaki sırları bizimle paylaştı, en beğendikleri şarkılardan bahsettiler.

K-Pop Hot 100 listesinde 7. sırada olan şarkıları hakkında
"Something’de orkestra motifleri var. Klasik ve modern müziği TVXQ’nun bireysel tarzıyla harmanlayarak kendi sesimizi yansıttık" diyor Yunho. "Öncesinde hep karizmatik performanslara odaklanmıştık. Bu sefer müziğe daha çok özen göstermek istedik. Performanslarda TVXQ’nun başka bir yönünü, müzikal rengini taşıyan bir şarkı bu. Biz insanların önce şarkıyı dinlemelerini performansı daha sonra izlemelerini istiyoruz. Eğer hepimiz eğlenebiliyorsak bu bizi mutlu edecektir."
İkili ayrıca albümleri "Tense"deki en beğendikleri şarkıları da açıkladı. Yunho “Bu şarkı TVXQ’nun genelde sergilediği imajdan farklı, çok sofistike ve aynı zamanda eğlenceli de.” diyerek en beğendiği şarkı olarak Beside’ı seçti.  Changmin ise ikilinin eşsiz seslerinin müthiş harmonisi olan duygu yüklü R&B parça Love Again’i seçti.

Kaynak: BillboardTürkçe Çeviri: Busra@TVXQTurkishFans

1 yorum:

  1. Çok üzgünüm Yunhocum ama her ne kadar şarkılarınıza odaklanmak istesek de gözümüz size kayıyor :P
    Bu arada Beside albümde 3. sevdiğim şarkı :P

    Çeviri için teşekkürler ^^

    YanıtlaSil