27 Şubat 2014 Perşembe

[ÇEVİRİ] 140227 Tohoshinki , Japonya Gold Disk Ödüllerinde Muhteşem Başarılar Elde Attiler

[TRANS] 140227 Tohoshinki achieves brilliant achievements for Japan Gold Disc Award


"28. Japonya Gold Disk Ödülleri"nin kazanan sanatçılarına yönelik bildiriye göre THSK, "En İyi Asyalı Sanatçı" olarak ilk  ödülü aldı. Bunun yanı sıra THSK'nin TIME adlı albümü " Yılın albümü" ve "En İyi 3 Albümü" ödüllerini kazanırken "Catch Me If you wanna", "İndirmelerde Yılın Şarkısı" ödülünü kazandı. Ayrıca THSK 2013 Turnesi ~TIME~ "En İyi Müzik Videosu" ödülübü kazandı. Özetle THSK, aynı anda 5 taç kazandı.


◆THSK'nin Yorumları

Yunho mutlu bir şekilde şöyle söyledi: " TIME albümümüzün ilk gold disk ödülünü kazandığını duyduğumuzda çok sevinçliydik. Bu büyük başarıyı kazanmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Sizlere içtenlikle çok teşekkür ederi! Gelecekte de kesinlikle çok çaba ortaya koyacağız."

Diğer taraftan Changmin de müteşekkirliğini dile getirdi: "Bu harika ödülü almamızda bize destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Sizlere büyük bir gönül borcum var. Çok teşekkür ederim! 2013'ün bir çok hayallerimizin gerçekleştiği bizim için rüya gibi bir yıl olduğu söylenebilir. Bizler, 2014'te de çok harika bir yıl yaratmak için elimizden gelenin en iyisini deniyoruz. Lütfen bizden desteklerinizi esirgemeyin!

◆THSK'nin Ödülleri

1. Sanatçı Ödülü
EN İYİ ASYA SANATÇISI: TOHOSHINKI 

2. Albüm Ödülü
- AYILIN ALBÜMÜ: TOHOSHINKI “TIME”
- EN İYİ 3 ALBÜM: TOHOSHINKI “TIME”


3. Mzüik Dağıtım(siteleri)
- INDIRMELER ARACILIĞIYLA YILIN EN IYI ŞARKISI: TOHOSHINKI「Catch Me-If you wanna」

4. VIDEO
- EN IYI MUZIK VIDEO: TOHOSHINKI 2013 TURU~TIME~」

(Gereksiz kısımlar çıkartılmıştır)

Kaynak: Modelpress
İngilizce Çeviri: Pearls Purple
Yayan: DBSKnights

Çeviri: Burçak@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder