20 Şubat 2014 Perşembe

[HABER] TVXQ Repackage Albümü 'Spellbound' u 27 Şubatta Yayınlayacak (Haber Derlemeleri)

[NEWS] 140220 TVXQ to Released Repackage Album 'Spellbound' on 27th February (Article Compilation)

FOR ENGLISH

HABER 1 



TVXQ TENSE albümünün şarkılarına 3 yeni şarkı daha ekleyerek  'Spellbound (수리수리)' isimli yeni bir albümü 27 Şubat 2014'te yayınlayacak.

TVXQ'nun yeni şarkısı Spellbound'da Something performanslarında olduğu gibi sahne kullanılmayacak ama bayan dansçılar TVXQ'ya eşlik edecek. Şarkı , dans ve kostümler tamamen yepyeni olacak.Ve onlar ilk kez  Soul Funk  tarzı müzikle büyüleyecekler.



Kaynak:Shinkipeia,DBSKNights
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans



HABER 2

Spellbound Hakkında 



Spellbound albümü Tense albümündeki şarkılara 3 tane yeni şarkı eklenerek 27 Şubatta yayınlanacak.Spellbound hafif ritimli baslara sahip bir şarkı ( çeviren tam çevirememiş uyarlarsak bu tarz oluyor) , elektro gitar melodisi ile unutulmaz bir tınısı var ek olarak Soul Funk tarzına sahip.

Sözleri ise sevdiği kişi ile birlikte geçirdiği anları tasvir eden,birlikte paylaşılan önemsiz şeylerin bile tecrübesi olduğunu anlatan bir şarkı.

Her zaman olduğu gibi TVXQ kendine özgü rengi ile yoğun ve sıradışı performansını sergilerken,Spellbound için diğer şarkılarından farklı bir performans sergilyeceğinin haberini verdi.

Kaynak:mug_ping,DBSKNights
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans



HABER 3


TVXQ Spellbound'da Bayan Dansçılarla Performans Sergileyecek



SM:Müzik,kareografi ve konsept bu kez daha farklı olacak.İzleyen herkesin TVXQ'nun çekici tarafını görmesi mümkün olacak.

TVXQ bu kez  bayan dansçılarla performans sergileyecek.Something'in aksine dans sırasında sahne kullanılmayacak.Dansın koreografisi her hangi bir sahne olmadan ayarlandı.Sahne yerine bayan dansçılar yer alacak.Daha önce gösterilmeyen özel noktalar olacak.

Bu performans için yeni bir tarzda çalışıldı.TVXQ yeni Soul Funk tarzı şarkıları ile fiyakalı bir performans sergileyecek.Müzik severlerin gözleri ve kulakları görsel ve işitsel açıdan doyuma ulaşacak.

Yunho'nun daha önce konserler için kendi yazıp bestelediği şarkılar olsada ,ona ait bir bestenin bir albümde yayınlanması ilk olacak.Yani bu albümde Yunho'nun yazıp bestelediği bir şarkı yer alıyor

Kaynak:mug_ping,DBSKNights
Çeviri:Umay@TVXQTurkishFans







2 yorum:

  1. Bence bayan dansçıya hiç gerek yok, hem de hiç. Yunho ve ChaMi yeterli :P Ne gereği var canım :D Tamam sahne,konsept değişsin ama bayan dansçı ... cıks ... olmasın.Görsellikse tamam işte,adamların bi gülüşü nefesimizi kesmeye yetiyor.Bence kesinlikle gerek yok.

    YanıtlaSil
  2. Bence dans etmeyi sevmeyen Changmin artık dört köşe dans edecek gibi.klip bile onu çok mutlu etmişti ki..... dansçı kızlar artık bilemedim ne desem....

    YanıtlaSil