4 Şubat 2014 Salı

[ÇEVİRİ] 140204 U-Know Yunho "Cool Kidz"de Changmin'e Verdiği Kıymeti Gösterdi

[TRANS] 140204 U-Know Yunho, Showing off his loyalty towards Max Changmin on "Cool Kidz"

ENGLISH

TVXQ'dan U-Know Yunho Changmin’e bağlılığını gösterdi.

U-Know Yunho "Cool Kidz"in tribünlerinde görüldü. Seoul takımıyla olan maç bugün (4 Şubat) yayınlanacak. Bu Cool Kidz’in 4 ay süren basketbol kısmının son bölümü. 

Bugün,  U-Know Yunho Changmin’i son maçında desteklemek istedi ve çekimlerin yapıldığı yerde görüntülendi.

Yunho sürpriz ziyareti hakkında şöyle dedi "buraya gelebilmek için bütün programlarımı iptal ettim", Koç Choi In Seon, "Changmin’in son maçı için onu desteklemeye mi gelmiş?" dedi ve bütün Cool Kidz ekibi neşelendi, şaşkınlık ve sevinçlerini gizleyemediler.

Yunho devam etti, "TVXQ olduğumuzdan beri Changminnie’in bu kadar sıkı çalıştığını ilk defa görüyorum. Ve Changminnie’nin ağladığını da ilk defa görüyorum. Ağzım açık kaldı." Yunho’nun samimi sözlerinden sonra, Changmin, "Uvv tüylerim diken diken oldu", diyerek ortalığı kahkahaya boğdu.

Yayın ekibinin söylediğine göre, U-Know Yunho Cool Kidz takımı ve Seoul takımı arasındaki maç bitene kadar orada durmuş ve 1,500ü aşkın hayranla birlikte Changmin’e güç vermek için coşkuyla tezahürat etmiş.

Changmin sayı yaptığında ya da ribaundları aldığında bütün salon sevinçle gürlemiş. İzleyiciler de takımla birlikte heyecanlanmışlar. Changmin bir hata yaptığında ise izleyiciler bütün salonu dolduran bir ah çekmiş. (Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır.)

Yayın ekibi, "Yunho’nun geleceğini bilmiyorduk bu yüzden hiçbir hazırlık yapmamıştık. Ona minnettarlığımızı bildirdik. Yunho maçın sonuna kadar koltuğunu bir kez olsun terk etmedi. Changmin ondan çok güç aldı ve maçı iyi bitirdi."

Changmin’in programdaki son maçı olan Cool Kidz-Seoul basketbol maçı bu gece Kore saatiyle 11.45’te yayınlanacaktı. 

Kaynak: naver ; İngilizce Çeviri: mug_ping Türkçe Çeviri: BusraS@TVXQTurkishFans

2 yorum:

  1. Ya çok duygulandım,anlatamam.Off,tüm programını iptal edip,kardeşine destek olmaya gelmek...Böyle güzel bir sürpriz olabilir mi <3 O gerçek bir lider.
    TVXQ'yu sevmek böyle bir şey,her gün gururlanacak bir olay oluyor :P

    Çeviri için teşekkürler Büşracım ^^

    YanıtlaSil