8 Şubat 2014 Cumartesi

[Röportaj] TVXQ! : S&C : Amerika'da , Favori Sanatçılar , Gelecek Turlar


TVXQ! K-pop’un kralı..Onlar 10 yıl kadardır bu işin altında,kendilerini zaman zaman kanıtladılar-yeni seslerin katkısı ile Kpop Dünyası değişiyor,-hayali canlı gösteriler oluşturularak-bazen üyelerle yol ayrımına geliniyor- Onların  dev gibi fanlarına adanmış albümler binlerce satıyor…

TVXQ! ikili olarak  U-know Yunho ve Max Changmin ile 2011′den beri aktif durumda.Bu zaman zarfı içinde ikilinin Japonca Singleları Super Star ve Still Japan Hot 100 listesinin 1.sırasında , Android ve Winter Rose ise 2.sırasında yer aldı.TVXQ! yeni yeni Amerikan pazarlarında diğer Kpop grupları 2Ne1 , Bigbang ve SMTowndan SNSD gibi tohumlarını ekmeye başladı.
İlk performanslarını 2011 SMTown’da oA, Super Junior, f(x), SHINee, ve daha fazlası ile gerçekleştirdiler.Buna ek olarak ,Google sponsorluğunda SanFransiskoda ki MBC Korean Music Wave gösterisine Wonder Girls, Kara, MBLAQ, SISTAR ve diğer gruplarla katıldılar.
Çocuklar yeni albümleri Catch Me ile bu sonbahar aylarında dönüş yaptı (albüm Ekim Ayı Dünya Albüm satış listesinde 6.sıraya yükseldi) aynı albüm 100 Kpop Hitleri arasında 25.sıraya yerleşti.Son olarak , son teklileri Humanoids ve Here I Stand’ı yayınladılar.Kısa süre önce ikilinin turnesi gerçekleşti,(4 yıldır ilk kez) TVXQ! LIVE WORLD TOUR ‘Catch Me,’  Turu ile Kore’nin Başkenti Seul’de bir konser düzenlediler.
Max ve U-Know Q&A ‘nın bu  bölümünde Bilboard için soruları yanıtladı.Onların müzikal yetetenekleri ve sonrasında fanları olmak için kliplerine bir göz atın



*Bilboard : Merhaba U-Know ve Max ! TVXQ! yu tanımayanlar için ilk olarak grubunuzu tanıtabilir misiniz ve sizi benzersiz kılan nedir ?
TVXQ! : TVXQ! ”Doğunun Yükselen Tanrıları” anlamına gelmektedir,biz Dünyanın geri kalanında Asya’nın  dışındaki en iyi grup olmak için çalışıyoruz.Grubumuzun sergilediği tutku dolu performans kendi benzersiz tarzımızı farklılaştırıyor ve iyi müzik sahne performansı da diğer çabaladığımız konular.
*Bilboard:Son müzik projelerinizden bahsedebilir misiniz ? 2012 nin geri kalanı ve 2013 için planlarınız var mı ?
TVXQ! :Son şarkımız Catch Me ve onun dansı ”Hulk Dansı”nı tanıtmak ve ardından gelen Humanoids promosyonları için çalışıyoruz.2013 yılı içinde çeşitli ülkelerdeki şehirlerde TVXQ! LIVE WORLD TOUR ‘Catch Me’ turumuzu tamamlamaya devam edeceğiz.Çok geçmedi kısa zaman önce Seul Konserimizi tamamladık.Japonya’da da 5 farklı show düzenleyeceğiz.

Bilboard:Bir dinleyeci sizi ilk kez dinliyorsa , TVXQ!  yu temsil eden en iyi şarkı yada video hangisidir ?
TVXQ! : Biz ilk singleımız WHY albümünü tavsiye ederiz , farklı sesler , tarzlardan oluşuyor , güçlü performanslarımız içinse Catch Me albümünü tavisye ederiz.
*Bilboard: SMTown daha önce Amerika’da bulunduğu için sizleride gördük.TVXQ’yu solo konser  ve showlarla Amerika’da izleyebilecek miyiz?
TVXQ!: Biz en son SMTOWN LIVE Concert in Madison Square Garden ile Amerika’da bulunduk.Amerika için henüz bir planımız yok ama fırsat verilirse buradaki hayranlarımızlada tanışmak isteriz.
*Bilboard:Diğer ülkeler ve bölgeleri ziyaret etmeyi umut ediyor musunuz ?
TVXQ!:Bir fırsat olursa , yalnızca ABD değil daha önce performans gerçekleştrilmeyen  Latin Amerika ve Avrupada da bulunup hayranları ziyaret etmek isterdik.Dünya turumuz aracılığı ile dünyanın çeşitli yerlerinde bulunmayı planlıyoruz.bu yüzden siz heyecanlısınız diye umuyoruz !
*Bilboard:Herhangi bir Amerikan sanatçısına ilginiz ve saygınız var mı?
Yada herhangi bir Amerikan sanatçı ile çalışmak ister misiniz?
U-Know:Bir çok yapımcı ve yetenekli sanatçılar burada,kim ve ne olursa olsun , harika müzik için herkesle beraber çalışabilirim
Max:Ben daima Brian McKnight, John Mayer, ve Stevie Wonder’ı taktir etmişimdir,bu yüzden onlarla beraber çalışmak isterim.
*Bilboard:Bilboar okuyucuları ve dünya çapındaki hayranlarınıza burdan söylemek istediğiniz bir şey var mı?
TVXQ:Hayranlarımızın desteği sayesinde çok çalışıyoruz.Gelecekte Dünya çapında daha fazla hayranımızı karşılamak içn elimizden geleni yapıyoruz ve süreki iyi bir grup olmak için gayret göstereceğiz.Bizi sevin ve destek göstermeye devam edin.Teşekkürler!

Kaynak:Bilboard
Çeviri
:Umay@TVXQTurkishFans

0 yorum:

Yorum Gönder